Groenendijk Vormgeving biedt ondersteuning in conceptuitwerking, begeleiding en de uitvoering van culturele en erfgoedprojecten. Het werkveld is zowel site specifiek als in musea en culturele instellingen. In dit werk is het van belang te kunnen improviseren en snel te kunnen schakelen tussen alle betrokken partijen zoals; de kunstenaar, de opdrachtgever en de uitvoerder.

Groenendijk Vormgeving brengt een breed netwerk mee van kwalitatief hoogwaardige bedrijven met elk hun specialisme. Daarnaast denk ik mee bij iedere stap binnen het project en zet ik al mijn ervaring in aangaande technische en creatieve maakprocessen. Hiermee levert Groenendijk Vormgeving hoogwaardige kwaliteit en een goede sparring partner.

 

Groenendijk Vormgeving levert;

  • management van projecten m.b.t. beeldende kunst en erfgoed, kernwaarden; zorgvuldigheid en efficiëntie.
  • een breed scala van kennis en technieken die het produceren van kunstwerken, tentoonstellingen en site specifieke installaties met zich meebrengen.
  • de beste match voor maatwerk en innovatieve oplossingen, ik wil graag uitgedaagd worden.
  • monitoring the process, hands on, communiceren en verbinden voor de beste resultaten.
  • een groot hart voor beeldende kunst, inbeeldingsvermogen en beide benen op grond.
  • ervaring om een breed gevarieerd team aan te sturen, hetzij zelf samengesteld of als uitvoerend manager binnen bestaande netwerken en organisaties.
  • een hecht team van free-lance medewerkers met een professionele instelling.

 

Over mijzelf,

ik ben werkzaam in musea en culturele instellingen als tentoonstellingsproducent en project manager, in mijn functie initieer en begeleid ik projecten en werk ik concepten uit voor tentoonstellingen en installaties in de openbare ruimte.

Vanuit mijn achtergrond als beeldend kunstenaar heb Ik een fascinatie voor beeldende kunst en het overbrengen hiervan op publiek, wat wil je overbrengen en hoe doe je dat, ben je dienend of uitdagend? Het is voor mij een plezier om mee te werken aan projecten waar cultuur wordt overgedragen, teams samen te stellen en te gaan voor de beste resultaten. Ik laat mij niet snel voor een blok zetten, kan invalshoeken naast elkaar zetten en onconventionele beslissingen nemen wanneer deze het einddoel sterken.

 

Ewoud Groenendijk.